Proizvodnja pločastog nameštaja

PROIZVODNJA PLOČASTOG NAMEŠTAJA

Pločasti nameštaj se izrađuje od rezanih ploča, obrađenih i pripremljenih za montažu. Od kvalitetnog materijala može se izraditi vrhunski nameštaj isključivo ako su sve faze obrade, pripreme i montaže izvedene vrhunski. Za to su potrebni prvenstveno provereni proizvođači materijala i okova, najsavremenije mašine za rezanje i obradu, kao i profesionalni montažeri.

Garancija kvaliteta pločastog nameštaja koji mi proizvodimo krije se upravo u svemu navedenom.  Dugogodišnje iskustvo našeg tima, stalno usavršavanje i veliko ulaganje u najsavremeniju opremu je naša formula uspeha.  U praksi to znači da ćete dobiti sve ono što ste očekivali i da ćete biti izuzetno zadovoljni  sa nameštajem koji ste od nas poručili.

Pločasti nameštaj nudi veliki izbora boja, dezena i mogućnosti kombinovanja. Funkcionalnost i estetika pločastog nameštaja zadovoljavaju želje i najzahtevnijih klijenata. Lako se uklapaju u najrazličitije enterijere. Od jednostavnih do veoma zahtevnih ideja, ovaj nameštaj zaista dopušta da se sa njim igrate. Zato je pločasti nameštaj uvek u trendu i tako će i ostati.

Bedroom with wooden furniture
Room with wooden furniture

Kuhinje, plakari, ormani, kreveti, radni stolovi, police ili komode po meri, danas su uglavnom izrađeni kao pločasti nameštaj. Na taj način se dobija nameštaj koji odlikuje praktičnost, maksimalno iskorišćenje prostora, moderan dizajn i brza realizacija projekta.

Kuhinje

Nameštaj

Veliki izbor materijala i idejnih rešenja omogućava da svako prema svojim željama i mogućnostima može da pronađe ono što mu odgovara.
Bez obzira na vrednost projekta naš kvalitet i profesionalizam su uvek na najvišem nivou.