Projektovanje i proizvodnja montažnih kuća

Montažne kuće

Panelne drvene kuće kombinuju doživljaj boravka u prirodnom, zdravom i modernom ambijentu. Osnovni materijal je drvo, zidni paneli su od ekoloških OSB ploča, obloženih gips-kartonskim pločama, izolacija je prirodna mineralna vuna i stiropor.  Energetska efikasnost je visoka. To je važno naglasiti jer energetska efiksanost znači da je u objektu svedena potrošnja energije na minimum, a da je komfor ostao na makismumalnom nivou. Štednja energije danas ne podrazumeva odricanje već pametno ravnanje sa energijom.

Dakle, tokom cele godine, obezbeđena je optimalna  temperatura i vlažnost prostorija, dok je kontakt sa zidovima topao. Unutrašnji zidovi su ravne gips ploče koje se mogu bojiti na najrazličitije načine. Time je postignuta maksimalna prijatnost boravka u svim prostorijama kuće, što se uvek indirektno odražava i na raspoloženje.

Još jedna pogodnost panelnih drvenih kuća je što njihova izgradnja ne zavisi od doba godine odnosno od vremenskih prilika. To je dodatan razloga da nas slobodno odmah pozovete, bez obzira koje je doba godine, ako ste se upravo  sada odlučili da je pravo vreme da imate svoju kuću. Od momenta ugovaranja posla dobićete tačan datum ili rok do kada će montaža kuće biti gotova. Na taj način možete sa sigurnošću da isplanirate i vaše ostale privatne i poslovne obaveze.

IMG 20211010 WA0010 akademik zlatibor
IMG 20211010 WA0018 akademik zlatibor

U mogućnosti smo da izgradimo vašu kuću i do samo određene željene faze.
Takođe vam možemo pomoći i oko pripreme projektne dokumentacije za dobijanje dozvole za gradnju. Kontaktirajte nas kako bismo vam napravili neobavezujuću individualnu ponudu, u skladu sa vašim željama i mogućnostima.

Od projektovanja, proizvodnje i montaže poštujemo najviše evropske standarde u svim fazama, pa je zato naše područje rada i izvan Srbije, te se naše kuće do sada mogu videti i u Švedskoj, Nemačkoj i Francuskoj.

Akademik Gold doo bavi se proizvodnjom panelnih drvenih montažnih kuća. Naše kuće čini drvo kao osnovni materijal a poznato je da drvo pozitivno utiče
Panelna kuća na Karibima, ostrvo Sent martin. Akademik Gold doo bavi se proizvodnjom panelnih drvenih montažnih kuća. Naše kuće čini drvo kao osnovni materijal a
Akademik Gold doo bavi se proizvodnjom panelnih drvenih montažnih kuća. Naše kuće čini drvo kao osnovni materijal a poznato je da drvo pozitivno utiče

Naše kuće su naša vizit karta

Zamislite kuću kakvu ste oduvek želeli i pozovite nas da vam ostvarimo vašu želju.